Moje prodejna

Karlovy Vary

Potřebujete poradit s výběrem?

+420 315 557 899(Po–Pá 7:30–15:30)

Košík0

Zavřít

V košíku nemáte žádné zboží.

Poklady klasické české kuchyně aneb Jak to ta babička tenkrát vařila

Katalogové číslo EUG 0191291

Roman Vaněk, ředitel Pražského kulinářského institutu (přední kuchařská škola v ČR), je také autorem řady kuchařek a gastronomic...

Celý popis

Tento produkt nemáme momentálně skladem. Pokud chcete dát vědět, až bude produkt zase dostupný, vyplňte níže svůj e-mail.

Hlídat dostupnost

Nedostupné online


Na žádné prodejně není dostupné

Za nákup tohoto zboží získáte 15 bodů do věrnostního programu.

Hlídací pes zavřít

Chci být informován

Odesláním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů a beru na vědomí Zásady zpracování osobních údajů.

Možnosti dopravy zavřít
Doručení na adresu Datum doručení Cena dopravy
Česká pošta - Balík do ruky 79 Kč
DPD 89 Kč
PPL 99 Kč
GLS 99 Kč

Termíny doručení závisí na aktuální situaci a kapacitách přepravních společností.

Popis produktu

Roman Vaněk, ředitel Pražského kulinářského institutu (přední kuchařská škola v ČR), je také autorem řady kuchařek a gastronomických publikací. Tentokrát se rozhodl vytvořit precizního moderně zpracovaného průvodce českou jídelní klasikou a spolu se šéfkuchaři Prakulu (bývalým a současným ) Václavem Fričem a Zdeňkem Marcínem vytvořili v knize Poklady klasické české kuchyně soubor bezmála dvouset receptů, připravovaných krok po kroku, včetně české pekařské klasiky, na které spolupracoval s vynikajícm pekařem a také lektorem Prakulu Martinem Hanusem. Předmluvu Vaňkových "POKLADŮ" napsali velcí milovnící a ochránci poctivé české gastronomie kníže Karel Schwarzenberg, šéfkuchař Jaroslav Sapík a Jitka Rákosníková-šéfredaktorka časopisu F.O.O.D. Každý recept je pečlivě popsán a fotograficky zdokumentován, což orientaci v něm i jeho přípravu ještě zjednoduší. Pro recepty sáhl autor do skutečně klasické české kuchyně, jakou vařily naše babičky - název tady skutečně nelže, jde o opravdové poklady! Od poctivé hovězí polévky, přes huspeninu, škvarky, utopence, řízek s bramborovym salátem, koprovku, rajskou, svíčkovou, šípkovou, tatarák, jehněčí, vepřové, telecí, vnitřnosti, drůbež, divočinu, ryby, krupicovou kaši, koláče až po vanoční cukroví. Recepty najdeme v nové knize Poklady klasické české kuchyně jak složitější, tak zcela základní včetně velmi zdařile zpracovaných tipů, všechny jsou ale zpracovány pečlivě a přehledně tak, aby byly čitelné a hlavně proveditelné doslova pro každého. Po dlouhé době je tady nová příručka, která si mezi klasickými českými kuchařkami bezpochyby najde své čelní místo. "Poklady" musíte mít!

Parametry

Katalogové číslo EUG 0191291
EAN 9788090504806
Jazyk česky
Žánr česká a moravská kuchyně
Počet stran 192
Datum uvedení 2012-04-01
Autoři Vaněk Roman
Vydání 1
Nakladatel Prakul Production, s. r. o.
Typ produktu Knihy - vázané
ISBN 978-80-905048-0-6
II. jakost

II. jakost

Ušetřete peníze a myslete na planetu

Kupte zlevněné
Aktuální katalog

Aktuální katalog

Prohlížejte a vybírejte hračky v online katalogu

Otevřete katalog

Máte rádi výhody?
Staňte se členy našeho klubu!

Už zítra můžete nakupovat za výhodnější VIP ceny a sbírat Pompo body, se kterými dále ušetříte. K narozeninám od nás dostanete dárek v podobě poukázky a máme  toho pro vás připraveného mnohem víc.

Moje prodejna zavřít
Rezervace na prodejně zavřít

Jak probíhá rezervace na prodejně?

Rezervované zboží máte nyní přidané do košíku.

V košíku vyberte osobní odběr na prodejně a překontrolujte vybranou prodejnu, poté dokončete objednávku.

Následně vyčkejte na informační e-mail / SMS s informací, že zboží máte připravené na prodejně.

Dotaz na produkt zavřít
Načíst

Přidáno do košíku.

Přejít do košíku
Rezervace na prodejně zavřít

Moje prodejna

Karlovy Vary