II. jakost
Ušetřete peníze a myslete na planetu
Katalogové číslo EUG 0516516
Fermentované pokrmy obsahující živé kultury jsou oblíbené a vyhledávané jak pro svoje výrazné a mnohovrstevnaté chutě, tak i dík...
Celý popisZa nákup tohoto zboží získáte 15 bodů do věrnostního programu.
Osobní odběr | Datum doručení | Cena dopravy | |
---|---|---|---|
![]() |
Osobní odběr v naší prodejně | v pondělí 14. 7. | 39 Kč |
![]() |
GLS - Výdejní místa včetně boxů - DOPORUČUJEME | v pátek 11. 7. | 49 Kč |
![]() |
Balíkovna | v pátek 11. 7. | 65 Kč |
![]() |
PPL výdejní místa | v pátek 11. 7. | 65 Kč |
![]() |
Zásilkovna | v pátek 11. 7. | 69 Kč |
Doručení na adresu | Datum doručení | Cena dopravy | |
![]() |
Balíkovna na adresu | v pátek 11. 7. | 85 Kč |
![]() |
DPD | v pátek 11. 7. | 89 Kč |
![]() |
PPL | v pátek 11. 7. | 95 Kč |
![]() |
GLS - Na adresu | v pátek 11. 7. | 95 Kč |
Termíny doručení závisí na aktuální situaci a kapacitách přepravních společností.
Fermentované pokrmy obsahující živé kultury jsou oblíbené a vyhledávané jak pro svoje výrazné a mnohovrstevnaté chutě, tak i díky jejich velmi pozitivnímu vlivu na zdraví zažívacího traktu a podpoře celkové imunity. Seznamte se s tisíciletou historií fermentace Dosud ale neexistovala kniha, která by toto téma pojednávala s hlubokou znalostí věci, ale současně i poutavě a srozumitelně. Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture tyto požadavky hravě splňuje. Jeho autoři, Kathryn Lukas a Shane Peterson, jsou v oblasti fermentace odborníci na slovo vzatí. Seznámí čtenáře s její tisíciletou historií, detailně proberou zdravotní přínosy fermentovaných potravin i veškeré otázky týkající se zdravotní nezávadnosti a bezpečnosti jejich přípravy i uchovávání. Příručka, kterou by měl vlastnit každý domácí fermentista Jádrem knihy je ovšem pečlivě vybraná sbírka 100 receptů na zpracování kysaného zelí, rychle kvašené i ve vlastní šťávě fermentované zeleniny a kimči, pálivých chilli omáček, kvašeného ovoce a ovocného želé, kombuchy, a dokonce i alkoholických ciderů a medoviny. Je to prostě příručka, kterou by měl vlastnit každý domácí fermentista – spoustu praktických informací v ní totiž najde nejen ten, kdo se to s fermentací teprve chystá vyzkoušet a přemýšlí o své první skleničce kvašené zeleniny, ale i ten, kdo pokrmy či nápoje touto přirozenou cestou vyrábí už léta.
Katalogové číslo | EUG 0516516 |
EAN | 9788075543325 |
Jazyk | česky |
Žánr | zdraví, hubnutí a sport, knihy, naučná literatura, zdravá výživa, kuchařky a nápoje |
Počet stran | 372 |
Datum uvedení | 2021-09-30 |
Autoři | Lukas Kathryn, Peterson Shane |
Vydání | 1 |
Nakladatel | ANAG, spol. s r. o. |
ISBN | 978-80-7554-332-5 |
Ušetřete peníze a myslete na planetu
Prohlížejte a vybírejte hračky v online katalogu
Už zítra můžete nakupovat za výhodnější VIP ceny a sbírat Pompo body, se kterými dále ušetříte. K narozeninám od nás dostanete dárek v podobě poukázky a máme toho pro vás připraveného mnohem víc.
Rezervované zboží máte nyní přidané do košíku.
V košíku vyberte osobní odběr na prodejně a překontrolujte vybranou prodejnu, poté dokončete objednávku.
Následně vyčkejte na informační e-mail / SMS s informací, že zboží máte připravené na prodejně.
Moje prodejna
Potřebujete poradit s výběrem?
+420 315 557 899(Po–Pá 7:30–15:30)