Rychlovky v kuchyni
Katalogové číslo EUG 0238116
Kuchařka nabízí téměř 300 vyzkoušených receptů na rychlá jídla, bezmasá i s masem, polévky, pomazánky i rychlé moučníky. Je urče...
Celý popis
Za nákup tohoto zboží získáte 3 bodů do věrnostního programu.
Máte rádi výhody? Vytvořte si účet, sbírejte body a proměňte je ve slevy a další skvělé odměny.
| Osobní odběr | Datum doručení | Cena dopravy | |
|---|---|---|---|
|
Osobní odběr v naší prodejně | v pátek 14. 11. | 39 Kč |
|
GLS - Výdejní místa včetně boxů - DOPORUČUJEME | ve čtvrtek 13. 11. | 39 Kč |
|
PPL výdejní místa | ve čtvrtek 13. 11. | 59 Kč |
|
Balíkovna | ve čtvrtek 13. 11. | 64 Kč |
|
Zásilkovna | ve čtvrtek 13. 11. | 67 Kč |
| Doručení na adresu | Datum doručení | Cena dopravy | |
|
DPD | ve čtvrtek 13. 11. | 89 Kč |
|
GLS - Na adresu | ve čtvrtek 13. 11. | 90 Kč |
|
Balíkovna na adresu | ve čtvrtek 13. 11. | 95 Kč |
|
PPL | ve čtvrtek 13. 11. | 96 Kč |
Termíny doručení závisí na aktuální situaci a kapacitách přepravních společností.
Rychlovky v kuchyni
Kuchařka nabízí téměř 300 vyzkoušených receptů na rychlá jídla, bezmasá i s masem, polévky, pomazánky i rychlé moučníky. Je určena všem, kteří chtějí připravovat co nejchutnější domácí stravu, nevyžadující příliš času na přípravu a ze surovin, které má každý většinou doma.Parametry
| Jazyk | česky |
| Žánr | knihy, naučná literatura, kuchařky a nápoje |
| Počet stran | 120 |
| Datum uvedení | 2014-04-07 |
| Autoři | Doležalová Alena |
| Vydání | 1 |
| Nakladatel | Nakladatelství Dona s.r.o. |
| ISBN | 978-80-7322-172-0 |
| Katalogové číslo | EUG 0238116 |
| EAN | 9788073221720 |








































































































































































































































.png)
































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































