II. jakost
Ušetřete peníze a myslete na planetu
Katalogové číslo EUG 0598856
V edici Apetit vítáme další přírůstek – kuchařku Slavná vejce. Novinka, s níž můžete vařit od rána do večera, nadchne všechny, k...
Celý popisZa nákup tohoto zboží získáte 11 bodů do věrnostního programu.
Osobní odběr | Datum doručení | Cena dopravy | |
---|---|---|---|
![]() |
Osobní odběr v naší prodejně | v úterý 10. 6. | 39 Kč |
![]() |
GLS - Výdejní místa včetně boxů - DOPORUČUJEME | v pondělí 9. 6. | 49 Kč |
![]() |
Balíkovna | v pondělí 9. 6. | 65 Kč |
![]() |
PPL výdejní místa | v pondělí 9. 6. | 65 Kč |
![]() |
Zásilkovna | v pondělí 9. 6. | 69 Kč |
Doručení na adresu | Datum doručení | Cena dopravy | |
![]() |
Balíkovna na adresu | v pondělí 9. 6. | 85 Kč |
![]() |
DPD | v pondělí 9. 6. | 89 Kč |
![]() |
PPL | v pondělí 9. 6. | 95 Kč |
![]() |
GLS - Na adresu | v pondělí 9. 6. | 95 Kč |
Termíny doručení závisí na aktuální situaci a kapacitách přepravních společností.
V edici Apetit vítáme další přírůstek – kuchařku Slavná vejce. Novinka, s níž můžete vařit od rána do večera, nadchne všechny, kteří milují ikonické recepty, jakými jsou například francouzská omeleta či creme brulée i ty, kteří rádi objevují svět prostřednictvím nových chutí. ***** Troufáme si říct, že vejce jsou jednou z nejuniverzálnějších surovin, z níž připravíte všechny typy pokrmů od snídaně po dezert. Sepsali jsme pro vás více než 130 receptů, ve kterých vejce hrají prim. Těšte se na lahodnou cestu kolem světa, na které nemineme vyhlášené klasiky jako vejce Benedikt či milované smaženky ani nové nápady, například hovězí ramen s marinovanými vejci nebo roládu Pavlova. Všechny recepty jsme pro vás uvařili a vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. ***** V knize se dozvíte, jak na bezchybná vejce naměkko, nahniličko i natvrdo, sázená, ztracená i míchaná. S našimi tipy a správným postupem už vejce nikdy nebudete servírovat se zatajeným de-chem, zda se povedla. Budou vždy perfektní. ***** Kuchařka zkrátka obsahuje vše, co potřebujete o vejcích vědět. Zjistíte, jak číst důležité informace na papírovém obalu i skořápce vajec a co vám mohou prozradit o jejich původu. Naučíte se, jak i bez razítka na skořápce ověřit, zda je vejce čerstvé, či už má své nejlepší dny za sebou. Poradíme vám, jak vejce správně skladovat, abyste se vyhnuli všem potenciálním rizikům. Odnaučíme vás běžné chyby při rozklepávání a oddělování vajec. Vysvětlíme vám, jak využít všechny vlastnosti vejce na maximum. A samozřejmě vás zasvětíme do umění přípravy dokonale vyšlehaného sněhu, hedvábně jemného žloutkového krému bez jediné hrudky, husté majonézy a nadýchané holandské omáčky. ***** V kuchařce Slavná vejce najdete tyto kapitoly: * Věhlasná vejce * Malá vejce * Velká vejce * Mazaná vejce * Sladká vejce * Servis
Katalogové číslo | EUG 0598856 |
EAN | 9788088409731 |
Jazyk | česky |
Žánr | knihy, naučná literatura, kuchařky a nápoje |
Počet stran | 164 |
Datum uvedení | 2024-03-11 |
Autoři | neuveden |
Vydání | 1 |
Nakladatel | Burda International CZ s.r.o. |
ISBN | 978-80-88409-73-1 |
Edice | Apetit Edice |
Ušetřete peníze a myslete na planetu
Prohlížejte a vybírejte hračky v online katalogu
Už zítra můžete nakupovat za výhodnější VIP ceny a sbírat Pompo body, se kterými dále ušetříte. K narozeninám od nás dostanete dárek v podobě poukázky a máme toho pro vás připraveného mnohem víc.
Rezervované zboží máte nyní přidané do košíku.
V košíku vyberte osobní odběr na prodejně a překontrolujte vybranou prodejnu, poté dokončete objednávku.
Následně vyčkejte na informační e-mail / SMS s informací, že zboží máte připravené na prodejně.
Moje prodejna
Potřebujete poradit s výběrem?
+420 315 557 899(Po–Pá 7:30–15:30)